Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Maly_P_kow

Użytkownicy
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Pozytywna

About Maly_P_kow

  • Rank
    Nowy

Profile Information

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    P-kow
  • Tuner
    Solo 4k

Recent Profile Visitors

438 profile views
  1. Niestety te częstotliwości nie pasują Częstotliwości powinny być tak jak na zdjęciu to wrzuciłem wcześniej ( nie wiem czemu od razu mi nie zadziałało ) Obecnie nagrywa 8 równych transponder i pokazuje wykorzystanie 8 głowic. Dziękuje za zainteresowanie i pomoc Może komuś się przyda unicable.xml openplil dla inverto unicable II 24UL40 kupionego w cyfrowym polsacie unicable.xml
  2. No własnie konwerter kupiłem na allegro i nie mam żadnej instrukcji. Ustawiłem jak na załączonym zdjęciu ale prawidłowo działają tylko 4 pierwsze
  3. Witam, jakie częstotliwości powinno się ustawić dla inverto unicable II 24ul40 z cyfrowego polsatu?
  4. Problemem były chyba te dodatkowe pakiety zainstalowane we wtyczkach i teraz działa jak trzeba. Dziękuję za podpowiedzi.
  5. lnb tu nie ma nic do rzeczy bo z nagrywaniem nie ma problemu. Wrócę to vti, tam nie miałem problemu. Pozdrawiam
  6. Szybkość neta napisałem tylko w celu informacji, bardziej mi chodziło o podpowiedź jakie pakiety powinny być zainstalowane do openwebif bo we wtyczkach są 3 do ściągnięcia. Wyłączenie hasła w sieci wewnętrznej nic nie zmieniło. Sprzęt to solo 4k z najnowszym openpli.
  7. Maly_P_kow

    Funkcja PiP

    Z tego co brat mi mówił na openatv pip działał a na openpli pod niebieskim jest tylko quad pip, który po włączeniu ma informacje, że nie jest obsługiwany przez dekoder. Szukałem w rozszerzeniach do zainstalowania ale niestety bez powodzenia. Dekoder to H7s.
  8. Witam, działa Wam na tym image poprawnie dostęp przez przeglądarkę i streaming kanałów na kompa ? U mnie nawet w sieci lokalnej openwebif wolno się otwiera a streaming w ogóle nie działa ( plik się ściąga ale ciągle każe podać hasło mimo, że wpisuje poprawnie) Z rozszerzeń mam zainstalowane 3 pliki, które mają w nazwie openwebif. Dekoder do solo4k, internet podłączony przez wifi 5Ghz
  9. Maly_P_kow

    Funkcja PiP

    Witam. Jak na openpli 7 włączyć pip ?
  10. Dysk masz? bo wygląda jak by go nie było albo się wysypał.
  11. Witam. Mam router xiaomi z oprogramowaniem Padavana i nie mogę w nim przekierować portów, jak te pola uzupełnić bym mógł się łączyć z zewnątrz ? service name: nazwaSource IP: *.*.*.* ( próbowałem też 0.0.0.0 oraz bez niczego)Port Range: 99 ( 9999 też sprawdzałem)Local IP: 192.168.1.100Local Port: 99Protocol: tcp
  12. A jeśli mam wgrany soft GraterliaOS i tam jest nowsza wersja pyhona to wgrać tą sama poprawkę czy potrzebne jest coś innego ? GraterliaOS:~# python --version Python 2.7.12 GraterliaOS:~#
  13. ok poszło dzięki wielkie ;) pozdrawiam
  14. server can give some info about server and client connections # and cardinfo using telnet or webbrowser. # # Switch on/off access to info # default is yes # #ALLOW TELNETINFO: no ALLOW WEBINFO: yes Show extended client info when showing client list default is yes # SHOW EXTENEDED CLIENT INFO : yes # The webinfo service can be protected with a username and password. # This is switched off by default # WEBINFO USERNAME : <root> WEBINFO PASSWORD : <xxxxx> # The telnetinfo service can be protected with a username and password. # This is switched off by default # #TELNETINFO USERNAME : <username> #TELNETINFO PASSWORD : <password> # default port for telnet is 16000 #default port for web is 16001 # supported commands: # info # activeclients # clients # servers # shares # providers # entitlements # example use: # echo servers | telnet localhost 16000 # go with your browser to http://ip_CCcam_server:16001 # #TELNETINFO LISTEN PORT : 16000 WEBINFO LISTEN PORT : 16001 ustawiłęm tak config i dostaje odpowiedź "Update failed : HTTP/1.1 401 Authorization Required " :/
  15. no to już jest jasne co źle zrobiłem, wpisywałem złe dane :/ przed tymi linijkami trzeba usunąć ten znaczek # ? ps. nie muszę mieć dostępu z zewnątrz, po lanie mi wystarczy .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.