Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

cieloszka68

Użytkownicy
  • Content Count

    155
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

13 Dobra

About cieloszka68

  • Rank
    Czynny

Previous Fields

  • Gadu-Gadu
    28233119

Profile Information

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Tuner
    Mut@nt HD51,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Czy jest gdzieś do pobrania Egami 9 dla HD51? Czy tylko przez aktualizację z niższej wersji?
  2. Masz boxa z SIM 2.01, więc na 100% clona. Chociaż znam przypadki, że posiadacze oryginalnych tunerów podmieniali w nich karty sim. Nieważne. Jak wyżej napisałem, sim2.01 i ładujesz image dla sim2. Wysłane z mojego RMX1931 przy użyciu Tapatalka
  3. Sprawdź ustawienia HDMI-CEC. "Przekaż klawisze głośności - NIE" Wysłane z mojego RMX1931 przy użyciu Tapatalka
  4. Ogólnie lipa, bo najprawdopodobniej padła głowica. Stąd: "Tuner A: nothing". Możesz jeszcze spróbować podstawić inny zasilacz. Ewentualnie wgraj sam SSL na ten image jaki jest. Chyba, że stała się rzecz najprostsza: poluzowała się głowica w slocie?
  5. Dałem Ci link do image. Wgraj go do boxa po prostu, a potem tym boxem się ciesz. Chyba taka czynność jak zmiana image nie sprawia Ci problemów? Sorry, inaczej nie potrafię Ci pomóc...
  6. Kolego, wrzuć to do boxa: http://www.onestep.cc/uploads/gp4-image-dmone/gp4-test-one-20191110.tar.xz kilka kliknięć pilotem i zainstalujesz co potrzebne.
  7. Zobacz czy box ma Mini-flashup z tyłu. Jeśli tak, wprowadź go do trybu recovery używając tego przycisku zamiast POWER. Wgraj image przez www zaznaczając opcję "recovery bad sectors". Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
  8. Spróbuj popracować trochę bez zmiany na polski. Może się okazać, że dalej będą restarty. Wtedy polecam np. zmianę zasilacza.
  9. Gdy jeszcze posiadałem ten tuner to tak właśnie działało, bezproblemowo.
  10. Próbowałeś do skutku, czy coś zmieniłeś? Nie wiem, inna karta sd czy może sieć? Oscam działa bez problemów.
  11. Udało Ci się zainstalować ten Android? Bo mam podobny problem. Poza tym nawet fajny ten tunerek. Lecę teraz na GP4, a ponieważ bardzo dawno Gemini nie używałem to mam trochę frajdy. Zawsze to jakaś odmiana https://zapodaj.net/a0b0e3316e415.jpg.html
  12. Nie rozumiem po co te kombinacje? Zrób tak jak Kolega wyżej napisał. Raz uruchomiony oscam wstaje z każdym restartem boxa.
  13. Na początek spróbuj podłączyć na sprawnym, najlepiej nowym zasilaczu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.