Jump to content

marian123

Użytkownicy
  • Content Count

    170
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

16 Dobra

About marian123

  • Rank
    Czynny

Profile Information

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skąd
    krosno
  • Hobby
    Tv-sat,muzyka,filmy
  • Tuner
    VU+ Ultimo 4k

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zobacz : OpenPli-V8.6 zainstaluj-najpierw poczytaj jak się instaluje soft by nie uwalić boxa.
  2. Ja bym problemu szukał w nieaktualnych libach ffmpeg i sprawdzeniu czy jest zainstalowany PyCurl.
  3. Powinien być na końcu typu wersja ale to zależy też od skina,generalnie pobiera się ten bootloader instaluje przez usb,pobiera soft,przerzuca się na usb w niezmieninym formacie,uruchamia bootloader i leci się po kolei numerami aż do zainstalowania image.Soft zainstaluje się do usb i stąd automatycznie będzie startował,we flash-u masz ten soft który miałeś ostatnio zainstalowany.
  4. Jaki masz bootloader?-BA_UFS922_1.6 ?
  5. Jest Hyperion 5.4(5.5) od PKT-szczegóły na ich stronie http://pkteam.pl
  6. marian123

    E2iplayer

    Pobierz: https://gitlab.com/zadmario/e2iplayer/-/archive/master/e2iplayer-master.zip rozpakuj i podmień cały folder IPTVPlayer po ftp po wszystkim restart odbiornika.
  7. Sprawdziłem i u mnie chodzi bez problemu,może zmień odtwarzacz na exteplayer 3 z buforowaniem lub bez buforowania(u mnie na tym odtwarzaczu bez buforowania chodzi ok).
  8. Może to kwestia złych ustawień AV,auto resolution jest wyłączony,zobacz co masz ustawine pod tym feralnym przyciskiem(pip,podgląd?),listę kanałów masz z funkcją PIG?
  9. Na forum jest cam feed do dm one na gp4: poszukaj GP4...
  10. marian123

    YoutubeTV

    Ten który był zainstalowany(lub nie) w OpenATV to YT Taapat który nie działa na wersji 6.3-działa na wersji 6.2.Jedynym sensownym rozwiązaniem jest oglądanie YT przez wtyczkę e2player.
  11. Znajomy też miał podobny problem-po kilkunastu próbach z wciśniętym przyciskiem power w końcu odbiornik ruszył,zmienił w katalogu nazwę pliku noforce na force zostawił go z pendrive na około 20 minut i po tym czasie tuner zaczął ładować nowe image.Jakby to nie pomogło to pozostaje jtag.
  12. copperman masz_nowy naprawił ten problem z YT-pewnie nie miałeś ostatniej aktualnej wersji-zaaktualizuj do ostatniej wersji i nie powinno być problemu z YT.
  13. Jekert sprawdziłem i nie mam Captcha na freedisc.
  14. Z konsoli: wget http://www.iptvplayer.gitlab.io/iptvinstaller.sh -O - | /bin/sh
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.