Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.
henry40

5600 boot

Recommended Posts

Wgrałem image sf_img_5620_20051003 do DM5620s i kiedy włączyłem go wszystko było wporzątku, menu itp. ale nie mogłem sie połączyć z komputerem. Wyciągłem wtyczke z gniazdka i włączam dream'a i image nie chce sie uruchomić cały czas na wyświetlaczu pisze 5600 boot i nic nie mozna zrobić. Pomocy, wie ktos co zrobić ?!?!

Edited by henry40

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzyj DreamUp i wrzuc kablem null modem goly image np rel106_1. Inne czasem nie chca wchodzic. FAQ jak wgrywac DreamUpem znajdziesz na stronie lakiego. Potem jak ruszy ustawiasz siec i updatujesz do jakiegos aktualnego image :)

Bez obaw sam to przerabialem i to w 2gim dniu od zakupu 5620s :-))

Share this post


Link to post
Share on other sites

jeśli tuner nie będzie się łaczył po RS z programem DreamUp, niestety ratunek to J-Tag lub serwis :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.