riczard 0 Posted October 31, 2015 Witam, mam problem z oglądaniem programów IPTV. Mam Azboxa hd. Od dłuższego czasu próbuje uruchomić na nim iptv aby aby były z pozycji bukietów. Mam listę kanałów ale nie odpalają się. Kanały na pewno są aktualne bo na innych urządzeniach działają. Raz udało mi się odpalić kanały ale nie wiem jak do tego doszedłem a potem już po wybraniu kanału była ciemność. Próbowałem już różnych softów. Na żadnym nie chce ruszyć streaming z bukietów. Co robię nie tak ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lucek™ 1,911 Posted October 31, 2015 Nawet działajacą listę można zepsuć "nieodpowiednim" programem do edycji list kanałów używaj programu DreamBoxEdit a z image to powinno działać na OpenATV Quote Share this post Link to post Share on other sites
riczard 0 Posted November 1, 2015 Mam sprawdzoną listę IPTV. Plik bezpośrednio mogę ściągnąć w formacie dla enigmy2. Plik ma nazwę "userbouquet.iptv.tv". Kopiuje go na dekoder, potem edytuje plik bouqet.tv i dopisuje do listy ten plik z kanałami iptv. Kiedyś mi w ten sposób odpaliły kanały. Próbowałem tez wgrać listę za pomocą programu dreamset, ale tez to samo. Kanały sa widoczne w liście ale jak chce je włączyć to tylko czarny ekran. Innym razem próbowałem za pomocą tej strony listę wygenerować i też efekt ten sam. Jeszcze jedna ciekawostka. Zauważyłem że jak w liście są kanały itpv które mają początek linku rtmp to się nie odpalają a jak jest http to z trudem ale coś tam buforuje ale bardzo powolnie to chodzi. Quote Share this post Link to post Share on other sites