olobolololo 0 Posted December 28, 2017 Witam. Mam Nboxa był podłączony do internetu kablem ale jak to w naszych czasach już jest kabli w pit chciałem zmienić na wifi. Mam ten adapter co w tytule lecz ma v4 a w opisie Nboxa pisze ze tylko v1 i tu się zaczyna problem NBox nie widzi tego wifi. Jak to ogarnąć proszę łopatologicznie jak ktoś wie jak to ugryźć. Z góry dziękóję Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lucek™ 1,908 Posted December 28, 2017 Kiedyś zacząłem używać wifi ale to jest nieporozumienie aby stosować do tunera i szybko powróciłem do kabelka sieciowego. Naprawdę nie warto, same z tym wifi problemy, szczególnie jak ktoś lubi zmieniać oprogramowanie. No ale każdy ma prawo wyboru. Co do tematu to nie pomogę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
olobolololo 0 Posted December 28, 2017 Jest jeszcze możliwość jak się nie mylę oczywiście wrzucenia ręcznie sterowników do tunka pod te wifi tylko nie wiem gdzie i jakie :) Quote Share this post Link to post Share on other sites