Jump to content
szekzby

vu+uno4k

Recommended Posts

Czesc wszyskim.Mam taki problem z TVP1 i TVP2.Jeden albo drugi program nie lapie sygnalu przy przelaczeniu + lub -.Jak przelaczam przyciskiem z numertami jest wszystko ok.Problem jest przy przelaczaniu timerem do nagrywania nie ma sygnalu i sie nie nagrywa.Z innymi kanalami jest ok.
Zmienialem listy prgramow,linijki ciagle to samomo w cccam lub oscam.
Co moge jeszcze zrobic?

Tuner vu+uno 4k  vti 14.02

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Spróbuj skręcić lekko konwerter  w lewo albo prawo, możesz mieć za dobrze dostrojony do innych transponderów. 

 

Poza tym nic innego nie przychodzi mi do głowy jak tylko problem z softem , masz przecież Multiboot to zainstaluj inny i sprawdź na nim. 

Edited by Ktosiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.