Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.
Aspirant Kowalski

Vu+ uno problem z botowaniem

Recommended Posts

Problem pojawia się podczas wrzucenia Soft na pena ,w koło to samo czyli napis starting po ponownym uruchomieniu  . Pendrive 8gb. Soft wrzucamy w sumie każdy na próbę nic nie skutkuje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strasznie dużo informacji i bez sensu podane. 

Napisz z sensem na jaki pen wrzucasz, jak sformatowany , zmieniałeś pena , zmieniałeś USB, zmieniałeś format pena ?  Może napiszesz przy okaczji  jak flashujesz bo samo wrzucenie na pena o niczym nie świadczy i nie zrobi flash. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minutę temu, Ktosiu napisał:

Strasznie dużo informacji i bez sensu podane. 

Napisz z sensem na jaki pen wrzucasz, jak sformatowany , zmieniałeś pena , zmieniałeś USB, zmieniałeś format pena ?  Może napiszesz przy okaczji  jak flashujesz bo samo wrzucenie na pena o niczym nie świadczy i nie zrobi flash. 

Pendrive kingston 8gb ,format fat 32,zmieniłem USB na inne to samo,formatu nie zmieniłem tylko na tym facie próbuje. Ściągam Soft formatuje wrzucam folder I to tyle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No co znaczy TYLE?  Co robisz by wgrało ?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

A jaki to soft wrzucasz i jaki katalog na pena ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minuty temu, Ktosiu napisał:

A jaki to soft wrzucasz i jaki katalog na pena ? 

Różne próbuje atv.vti.open pli. 

Nie mam zadnego folderu posposrednio po wypakowaniu caly folder vuplus wrzucam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minut temu, Ktosiu napisał:

Zmień formatowanie na exFAT, zrobisz pod windowsem bez problemu i sprawdź na wszystkich USB.

 

Ewentualnie zainstaluj plugin https://github.com/Dima73/automatic-full-backup/blob/master/enigma2-plugin-extensions-automatic-fullbackup_6.6_all.ipk   i spróbuj w nim startować  flash  pod systemem.

Przecież ex Fat nie odczyta dekoder najpierw muszę mieć jakiś Soft żeby zainstalować plugin

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Godzinę temu, Aspirant Kowalski napisał:

Przecież ex Fat nie odczyta dekoder najpierw muszę mieć jakiś Soft żeby zainstalować plugin

 

Jakiś ?  To gdzie się podział ten co był ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.