pit.lubin 0 Posted November 21 Witam serdecznie mam dekoder vu+ ultimo4k soft vti 14.0.5 z skórka NavayBlue chodzi o pikony w pasku info media/hdd/zzpicon podkatalog picon_400x170 /pikony zzp rj 400x170/ pokazałem skórce ścieżkę dostępu w/g tego co wcześniej , skórka widzi picony ale je przewija no stop mieli je i próbuje coś podłożyć . gdzie tkwi błąd ? tracę wątek Może ktoś z kolegów pomóc , pozdrawiam piotr Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam59 39 Posted November 21 22 minuty temu, pit.lubin napisał: Witam serdecznie mam dekoder vu+ ultimo4k soft vti 14.0.5 z skórka NavayBlue chodzi o pikony w pasku info media/hdd/zzpicon podkatalog picon_400x170 /pikony zzp rj 400x170/ pokazałem skórce ścieżkę dostępu w/g tego co wcześniej , skórka widzi picony ale je przewija no stop mieli je i próbuje coś podłożyć . gdzie tkwi błąd ? tracę wątek Może ktoś z kolegów pomóc , pozdrawiam piotr a nie było by dobrze żebyś sobie zapodał na pena media/usb/zzpicon i żadnego podkatalog zzpicony ,wrzucasz odrazy do katalogu zzpicon Quote Share this post Link to post Share on other sites
pit.lubin 0 Posted November 21 (edited) Można to nie jest problem ... spróbuję może coś to da ...... Z tym picon_400x170 czytałem przy opisie skórki więc zrobiłem zgodnie z instrukcją czy te same zzpicon 400x170 można podpiąć do listy kanałów i wyświetlacza lcd ? bo próbowałem ale lista tak dużych nie chce czytać , lcd też nie wyświetla zwykłe 220 tak Edited November 21 by pit.lubin Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam59 39 Posted November 21 2 godziny temu, pit.lubin napisał: Można to nie jest problem ... spróbuję może coś to da ...... Z tym picon_400x170 czytałem przy opisie skórki więc zrobiłem zgodnie z instrukcją czy te same zzpicon 400x170 można podpiąć do listy kanałów i wyświetlacza lcd ? bo próbowałem ale lista tak dużych nie chce czytać , lcd też nie wyświetla zwykłe 220 tak wszystko się wyświetla tak samo jak na liście jak na lcd 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pit.lubin 0 Posted November 22 Bardzo Dziękuję przetestowałem i działa jak trzeba ..... zarówno listę jak i barinfo oraz wyświetlacz . Ja osobiście preferuję bardziej czytelne na ciemnym tle i takie mam .Ale testowałem JR /te mam na pasku info /400/170 i też działają z tym ze na wyświetlaczu z odległości mało czytelne ..... Jeszcze raz Bardzo dziękuję .... Ps jeśli można prosić na PW o fajne pikony co ważniejsze aktualne będę wdzięczny pozdrawiam Piotr Quote Share this post Link to post Share on other sites