Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Czy na płatnej wersji można uzyskać bardziej płynny obraz na kanałach sportowych, szczególnie piłka nożna i tenis ziemny?

Posted

Czegos takiego nie slyszalem, co znaczy plynny, twoj dostawca "haczy" , czy masz na mysli fps, bo to juz nalezy do operatora.

Narazie Adas

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Chciałbym zapytać, czy też macie problem z kanałami na żywo z YouTube? Problem polega na tym , że np. w danej chwili mogę oglądać kanały nadające na żywo w YouTube a po chwili jak przełączę na inny kanał to już żaden kanał nadający na żywo z youtube nie działa a wszystkie inne z listy poza kanałami z YouTube działają.

Przykład wpisu TV Republika do listy m3u :

#EXTINF:-1 tvg-id="Dummy" tvg-logo="https://epg.ovh/logo/Republika+TV.png" group-title="Informacyjne", TV Republika
19 https://ythls.armelin.one/channel/UCc282c_TN8xIba_Z6GaDnQw.m3u8
Edited by Przemoraf
Posted
12 minut temu, Przemoraf napisał(a):

kanałami na żywo z YouTube

Dlaczego nie wykupisz abo w CDA, lub innego operatora,  napewno nie bedzie problemu, wtedy tylko aplikacja bedzie inna.

Narazie Adas

Posted (edited)
W dniu 16.06.2024 o 12:35, adas13 napisał(a):

Dlaczego nie wykupisz abo w CDA, lub innego operatora,  napewno nie bedzie problemu, wtedy tylko aplikacja bedzie inna.

Narazie Adas

Toś mi chłopie pomógł jak zawsze ( CDA i inne mam wykupione ) - moje pytanie dotyczy listy kanałów m3u własnej.

Edited by Przemoraf
Posted
10 godzin temu, Przemoraf napisał(a):

CDA i inne mam wykupione

Material jest chroniony DRM, jak bys poczytal temat bys wiedzial ze TM nie radzi sobie z tym.

M3U mozesz sobie wszedzie wykonac, ale musisz odszyfrowac material, pozniej zastosowac odpowiednia aplikacje ktora podola.

CDA

TV Puls
https://live002.cda.pl/enc003/tvpuls/tvpuls.mpd?uid=xx42xx25xx

Jezeli sie dobrze postarasz bedzie to wygladac tak:

Narazie Adas

Mozna.jpg

• 2 months later...
Posted

@adas13 Ty za każdym razem ręcznie instalujesz nowszą wersję, bo ja mam Premium ale mam wersję 5.0.4 i nie widzę aktualizacji?

• Haha (+1) 1
Posted
4 minuty temu, adas13 napisał(a):

Zamelduj sie do ,,beta,, programu.

Narazie Adas 

Nie na każdym urządzeniu jest taka możliwość.

Posted
13 minut temu, adas13 napisał(a):

….Co znaczy ,,nie na kazdym urzadzeniu,,?

Narazie Adas

Oznacza tylko tyle że mam w domu dwa urządzenia i na jednym (Fire TV) jest opcja „Join Beta testing” a na drugim (Nokia8010) jej nie ma.

Posted

Pobierze z automatu, bo w fireos nie posiadasz sklepu google, lub wywolaj manualnie.

Fotka wyzej jest z firetv stick 4k max, a shield wykonal to juz wczesniej.

Narazie Adas 

Posted (edited)

Zawsze miał system w języku niemieckim, co to przeszkadza?

Klawiatura w układzie qwerz nie zawsze jest zła 😉

Edited by acypaczom