Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Recommended Posts

Posted

Witajcie. Może mi ktoś sprawdzić, czy apka kick . com  działa na jednym z tych urządzeń?  Chromecast 4, Xiaomi Mi TV Stick 4K lub Amazon FireStick 4K ? albo na innym podobnym?

Chce kupić taką dostawkę wtykaną bezpośrednio w HDMI.

Posted

Amazon Firestick 4K zdecydowanie jest najszybszy i najlepiej wyposażony, jednak Fire OS, który jest na bazie Android jest systemem zamkniętym. Niekiedy trzeba kombinować aby zainstalować aplikacje Android, których nie ma w sklepie aplikacji Fire OS. Oczywiście nie  ma rzeczy niemożliwych.

Xiaomi Mi TV Stick 4K zdecydowanie odpuściłbym sobie. Wcześniej czy później będzie się albo zawieszał albo pod obciążeniem zacznie dostawać zadyszki. Aktualizacje Android jeżeli takich doczekasz na ogół jedną rzecz naprawiają, inne psują. Oczekujesz wiecznie na dobrze działający system.

Z ciekawości skusiłbym się na Chromecast 4.0 (4K). Chromecast to koszt około 300PLN, Xaiomi MI TV Stick 4K to koszt 250PLN.

Wracając do Amazon Firestick, kupiłbym wyższą wersję czyli Fire TV Stick 4K Max jeżeli będziesz kupował Amazona. Koszt to jakieś 370PLN.

Posted (edited)

A jak problem jest z tą aplikacją? 

Przeczytałem Twój pierwszy post bez zrozumienia. 

Chyba potrzebuję odpoczynku. 

Edited by banksy
Posted

Sybsystem Andka masz w 11, nie potrzeba zadnych gratow, ale znam apki co nie odpalisz tak.

Napewno Xiaomi bym nie kupowal.

Narazie Adas

Posted
Godzinę temu, Coco Jambo napisał(a):

@adas13 on pyta wszędzie i zero interakcji tutaj, a i tak skorzysta z rad z Tiktoka 🤣, więc szkoda naszego czasu. 🙂

Zmartwię Cie... Nie mam zainstalowanego tiktoka. 

• 2 months later...
Posted

Odgrzewam.

@adas13 ty masz shielda tak, którego? Jak to lata? Jak działają na shieldzie aplikacje pokroju tivimate, kodi, netflix, amazon prime, max?

Szukam przystawki z google/android tv bo tempo oraz jakośc pracy aplikacji na samsungowym tizenie mnie przeraża pomimo tego, że tv ma 3 lata.