Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Recommended Posts

Posted

Witam

Czy jest jakis box na androidzie na ktorym mozna zainstalowac aplikacje od canal+ lub polsat box go ? Chodzi mi o taki box zeby  był na tyle elastyczny ze mozna zablokowac wejscie do menu zeby byly dostepne tylko kanaly z danej aplikacji  ?

Posted (edited)
30 minut temu, avatar255 napisał(a):

Witam

Czy jest jakis box na androidzie na ktorym mozna zainstalowac aplikacje od canal+ lub polsat box go ? Chodzi mi o taki box zeby  był na tyle elastyczny ze mozna zablokowac wejscie do menu zeby byly dostepne tylko kanaly z danej aplikacji  ?

Ja to zrobiłem teściowi za pomocą wolf launchera i button remapera.

W nim ustawiasz tylko jedną widoczną aplikację. i wygląda jak poniżej.
image.png.cc0b881f290f293d9b140f785c27f5e4.png

Jedyny minus, że nie można założyć hasła na ustawienia, i jak za długo przytrzyma przycisk to mu się menu ustawień pojawia, wtedy jest naumiany nacisnąć domek. 🙂

Edited by JuzNieZ
Posted (edited)

Korzysta dziadek lat 78 i chyba wszystko jasne.

Ten przeładowany standardowy launcher z rzeczami których nie da się wyłączyć i kupą śmiecia jest nawet dla mnie do używania, a co dopiero człowiek, który ledwo co ogarnął komórkę i ma na niej też tryb "dziadek" - czytaj 4 duże kafelki. 😉

@avatar255 Dałem mu akurat miboxa S4 ale @adas13 ma rację. Taki zestaw apek zadziała na każdym, najlepiej nie brandowanym przez play czy innego dostawcę.

Edited by JuzNieZ
Posted (edited)

No tylko szkoda że tego launchera nie da się jakoś zabezpieczyć np.haslem przed wyłączeniem.

A w borach z  enigma2  albo vu+ albo dreambox nie ma takiej możliwości??Czy w tych boxach można w ogóle korzysyz takich aplikacji??

Edited by avatar255
Posted

No nie zawsze jest tak prosto wyłączyć jeśli jest zabezpieczony hasłem.No dobra a co z tymi dremaboxami album vu+ ,można tam też korzystać z takich aplikacji?