Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Recommended Posts

Posted

Jezeli "beta" sie zakonczy, przyjdzie czas na release, a w tym momencie zostal zasypany poprawkami.

Zawsze mozesz dolaczyc do testow.

https://play.google.com/apps/testing/ar.tvplayer.tv

Narazie Adas

• Thanks (+1) 1
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
W dniu 23.08.2024 o 11:16, adas13 napisał(a):

TM 5.1.0 BETA

Zaczyna wspierać DRM

Korzysta z tych samych definicji KODIPROP co ott?

Wyróżnia się czymś w tym zakresie, czy nadal ott bije go na głowę w temacie drm?

Posted (edited)

ok, dzięki za info.

p.s. Mam bardzo ciekawy przypadek z linkami do c+ L3. Działają oczywiście w g-nej rozdzielczości na TV Sony, a na miboxie ott zwraca błąd drm -1., tivi mate beta-demo też się wywala.  ot taka ciekawostka.

Edited by zdzislaw22
Posted

Mój tv chyba ma bana, bo choć dołączyłem niby do testów: "Welcome to the testing program."

To nie otrzymałem wersji testowej, ani nie pojawia się aktualizacja do 5.1.0 🤣

Posted
4 godziny temu, Tolek7 napisał(a):

Mój tv chyba ma bana, bo choć dołączyłem niby do testów: "Welcome to the testing program."

To nie otrzymałem wersji testowej, ani nie pojawia się aktualizacja do 5.1.0 🤣

Moze tvnie korzysta ze sklepu goigle tylko wlasnego, wtedy ppducent musi najpierw zakrualizowac. Wersja 5.1.0 jrstnormalnie distepns doinstalacji

Posted

TCL:

U gory widzisz "apps", klik, wybierasz TM i dlugo trzymasz przycisk OK, ostatnia pozycja i wchodzi do sklepu google i pobiera aktualizacje.

Narazie Adas

• Thanks (+1) 1
Posted (edited)
1 godzinę temu, Tolek7 napisał(a):

To tv TCL z systemem Google, więc korzysta 😉

Nie do konca, sam mam takiego tcl na androidzie co ma bardzo okrojony sklep Googla.

Edited by zdzislaw22
Posted

Witam od pewnego czasu nie mogę zaktualizować apki tivimate  na nvidia shield pro też tak macie  czy to u mnie problem. Mam oficjalną  ze sklepu pobraną  dziękuję za odpowiedź  pozdrawiam 

Posted

Tzn. co sie dzieje, jaka masz wersje teraz na Shield Pro?

Deinstalacja nie pomogla?

Bawiles sie z mod-ami TM na Shield?

Dolacze tutaj org. wersje:

TiviMate

Version 5.1.0
- UI improvements
 - Bug fixes

Narazie Adas

TiviMate_5.1.0.rar

• Thanks (+1) 1
Posted

Modami się nie bawiłem  od zawsze mam ze sklepu wersję orginalną  zaczęło tak się dziać  od maja tego roku. Na innych przystawkach się aktualizuje normalnie .Deinstalacji nie próbowałem 

Posted

Ciekawe, rowniez tutaj Shield Pro i zadnych problemow, "dla zabawy" usun wszystkie dane, wykonaj deinstalacje i ponownie pobierz ze sklepu.

Narazie Adas

• Thanks (+1) 1
  • 2 months later...
Posted
26 minut temu, adas13 napisał(a):

Taka sama droga jak sie tam dostala 🤣

Narazie Adas

Niestety ale nie widzę tam opcji „Odczyt”🤪 Mam tylko „Dodaj listę”. Podpowiesz coś więcej?

A może łatwiej będzie ją odczytać poprzez adblink?

Posted (edited)

@adas13 napiszę jeszcze raz. Listę mam wgraną w Tivimate. Poświeciłem trochę czasu by ją „ręcznie” posortować. Chciałbym ją teraz zgrać na kompa by w przyszłości przy zmianie sprzętu lub aplikacji nie tracić ponownie czasu na jej sortowanie gdyż oryginalny układ totalnie mi nie pasuje. Pytanie jest proste: czy można swoją listę zgrać z Android Box na PC?

Edited by Seto
Posted

Juz mi sie cisnienie dzwiga, czego nie zrozumiales.

Twoja lista jakos sie dostala do boxa/TM, wiec wyciag dane dostepu do servisu.

Wrzucilem pierwszy lepszy Stalker, i wszystko mam na dloni.

Narazie Adas

STA.jpg

• Confused (+/-) 1
Posted

XTREAM

Masz tutaj przyklad: edytuj dane i wklep to do przegladarki.

http://spacetvplay.com:8080/get.php?username=MGgMBQ645QTB&password=kfnhpBSkUwLe&type=m3u_plus

nie chcialo mi sie klepac do screena 🤣

Z adblink chyba nic nie zobaczysz, bez root.

Narazie Adas

Posted (edited)

@adas13 czy Ty dokładnie przeczytałeś o co ja pytam?

Moja lista to m3u. Powiedzmy że testowo mam ją od dostawcy X. On mi podał adres listy który ja wklepałem w TM. Lista się wgrała i ma powiedzmy 1000 kanałów. Ja je wszystkie posortowałem ( pozmieniałem nazwy grup, poprzesuwałem kanały, część z nich usunąłem itd.) i zajęło mi to powiedzmy 20 godzin. Teraz chciałabym tą posortowaną listę ściągnąć z TM na kompa by w przyszłości przy ewentualnej zmianie playera w Boxie lub samego Boxa wgrać ją i uniknąć ponownego sortowania przez 20 godzin. Dlatego pytam czy jest sposób by z TM zgrać na kompa samą listę czy tylko i wyłącznie jest to możliwe poprzez zrobienie backupu TM?Prościej nie potrafię 🤪

Edited by Seto