Jump to content
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

LEAP-S3 PRO
Ulepsz swój telewizor za pomocą STRONG LEAP-S3 PRO Google TV box!

• Google TV box certyfikowany przez Google (Android 11)
  • Dekodowanie wideo 4K Ultra HD (3840 x 2160p)
  • Łatwe połączenie z Internetem za pośrednictwem wbudowanej sieci Wi-Fi lub LAN
  • Obsługa HDR
  • Dostęp do aplikacji, gier, usług streamingowych i nie tylko

str1.jpg

tsr2.jpg

str4.jpg

str6.jpg

tsr2.jpg

Spoiler

str3.jpgstr7.jpg

To kompaktowe urządzenie przekształca telewizor w Smart TV z bezpośrednim dostępem do sklepu Google Play. Działa z najnowszą wersją systemu Android, zapewniając płynne działanie.

Podświetlany pilot z przyciskami numerycznymi (0-9) jest idealny do obsługi aplikacji IPTV i łatwego wyboru kanałów, nawet w ciemności. Dzięki 32 GB pamięci flash, 4K UHD, dekodowaniu H.265, Wi-Fi 6 i Chromecast, ciesz się ultra-czystym strumieniowaniem.

Dolby Vision-Atmos poprawia jakość obrazu i dźwięku. Ponadto, Asystent Google, porty USB A/C, Bluetooth 5.0, HDMI 2.1 i Ethernet oferują niezrównaną łączność

• procesor Cortex-A55 taktowany 1700 MHz 
  • 4 GB pamięci RAM
  • 32 GB pamięci flash
  • porty USB A/C
  • złącze HDMI 2.1
  • obsługa formatów HDR i Dolby Vision
  • posiada certyfikat Google (Android 11)
  • dostęp do szerokiej gamy aplikacji, takich jak Netflix, YouTube, Amazon Prime Video czy Disney+
  • z pilotem Bluetooth 5.0
  • obsługuje Chromecast

Posted

LEAP-S3+ mam i lezakuje z problemami dzwieku, firma Strong twierdzi ze im nic na ten temat nie wiadomo, ale jak poczytasz w sieci sie dowiesz.

Support DNO !!

Narazie Adas

• 1 month later...
Posted

Witam kupiłem takie cudo  -  STRONG-LEAP-S3. + jest w nim sieć 5G Wifi  ja mam internet 300 mb dlaczego  mi nie ciagnie ponad 300 mb tylko 220 mb wczym jest problem .Dzieki za odpowieć

Posted

W niczym poza tym że chcesz więcej niż masz. 

Co ma ciągnąć 220 mbps ?  Czego się spodziewałeś że ile będzie ? 

Nie podałeś jaki masz internet .  

Posted
23 minuty temu, xkoliberx napisał(a):

Internet 300 mb/s

Ale co to zmienia? Urządzenie tyle nie wyciąga, ale jakie to ma znaczenie? 

Do czego byś chciał wykorzystać 300 mb/s na tym urządzeniu? 

• 1 month later...
Posted (edited)

Kupiłem  LEAP-S3 PRO właśnie go testuje chodzi bardzo fajnie ale w żaden sposób nie mogę go zmusić żeby działał HDR albo dolby Dolby Vision na xiaomi mi 4k tv stick dawało się tak ustawić że oba formaty działały i załączały się prawidłowo w zależności jaki materiał video został wybrany na strongu można wybrać albo hdr  lub dolby wtedy wszystkie materiały uruchamiają się w tym formacie , może komuś kto posiada boxa udało się to ustawić ?

Edited by pan
Posted

Kabel hdmi ma znaczenie.

16 minut temu, pan napisał(a):

nie mogę go zmusić żeby działał HDR albo dolby Dolby Vision

Niedawno testowałem Mecool i nie było z tym problemów. Polecam

Posted

Na tym samym kablu inny box działał prawidłowo ( STRONG LEAP-S3 )  wersja pro jest na androidzie 12 ten starszy na 11 a możesz udostępnić mi swoje ustawienia w zakładce video np tu   Source device-led,  Sink device-led. 

Posted
Godzinę temu, pan napisał(a):

wersja pro jest na androidzie 12

Android 12 ma opcję kalibracji hdmi  tego użyj.

Mecool już nie mam do testu.

Screenshot_20241125-201926.png